Te Koop

Domein met diverse gerenoveerde gebouwen/huizen en zwembad

In de Loire vallei, nabij de beroemde Loire kastelen 

7 hectare grond

Zeer aantrekkelijke prijs voor dit karakteristieke, in zeer goede staat verkerende domein, met vele mogelijkheden: 575.000,- EURO

Mogelijkheden

P8050015
P8050015
P4190026
P4190026
IMG_1725 (Large)
IMG_1725 (Large)
Verhuur

Beide huizen bieden enorm veel mogelijkheden voor de verhuur en/of eigen gebruik. De afgelopen jaren hebben wijzelf, maar ook veel gezinnen uit o.a. Nederland en Belgie, genoten van de rust en de ruimte van deze idyllische plek. Gewoon even lekker weg van de drukte en dagelijkse sleur. Wie wil dat nou niet? Het starten van een B&B of een mini camping behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Workshops

Het grootste huis, van origine een oude watermolen, is uitgerust met een geweldige keuken en heeft enorm veel ruimte. Dat betekent dat er genoeg mogelijkheden zijn voor het geven van workshops, zoals koken, yoga, retraites en wijncursussen. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in dit huis. Misschien inspireren de foto's je wel tot een ander idee. 

Paardenpension

De rust en ruimte die het domein heeft is ongekend. Naast het huis liggen oude stallen, waar je dus de mogelijkheid hebt om paarden te houden. Op de weiden mogen paardenboxen gebouwd worden; ideaal voor een paardenpension. Ben jij een dierenliefhebber en wil je je droom achterna gaan in Frankrijk? Dan mag je deze mogelijkheid echt niet links laten liggen.