Omgeving

"De omgeving met alle kastelen en dierenparken is echt een genot. En het is relaxed dat het zo dicht bij de snelweg ligt!" 

"Le Moulin de Courcueil" ligt aan een rustige, doodlopende weg op 2,5 km van het dorp Ecueillé, met alle benodigde voorzieningen. Het van oorsprong middeleeuwse dorp bezit nog een oud Romaans kerkje. Er liggen diverse meertjes (vissen, surfen etc.) op enkele kilometers afstand. Wandel- en fietsroutes zijn volop aanwezig, zelfs direct vanuit het domein. 

Eén van de grootste dierentuinen van Frankrijk, de Zoo van Beauval, met meer dan 4600 dieren ligt op 20 km. Het prachtige vogelreservaat De la Brenne ("park der duizend meren") is op 35 km afstand. Zeer mooie golfterreinen (18 holes) liggen binnen bereik; op 35 en 45 km. De streek is "bezaaid" met de schitterendste kleine en grote kastelen, o.a. Valencay, Chenonceau, Cheverny, Chambord (vanaf 19 km). Historische steden als Tours en kustplaatsen als La Rochelle bevinden zich op 1 à 2 uur rijden. 

Ook de Bourgondiërs onder ons komen aan hun trekken met de vele wijngaarden (Touraine)! Daarnaast is de streek bekend om zijn verrukkelijke geitenkazen.

Te Koop

Domein met diverse gerenoveerde gebouwen/huizen en zwembad

In de Loire vallei, nabij de beroemde Loire kastelen 

7 hectare grond

Zeer aantrekkelijke prijs voor dit karakteristieke, in zeer goede staat verkerende domein, met vele mogelijkheden: 599.000,- EURO